RSS

RSS is een technisch hulpmiddel dat het mogelijk maakt om de laatste wijzigingen op verschillende websites te volgen zonder dat je daarvoor de site moet bezoeken. Een website als nu.nl biedt "RSS Feeds" aan om het laatste nieuws te kunnen volgen op de website. Ook buurtschap de berk biedt verschillende RSS Feeds aan om veranderingen op deze site makkelijk te kunnen volgen.

Hoe gebruik ik RSS

Om RSS te lezen moet je in bezit zijn van een RSS Reader. Dit kan een apart programma op je PC zijn, maar browsers als Internet Explorer 7 en Mozilla Firefox bieden ook de mogelijkheid om je te abonneren op deze feeds. Deze browsers geven aan dat een pagina feeds bevat door een RSS icoontje op te lichten. Als je hier op klikt kun je je browser gebruiken om de veranderingen op onze website te volgen.

Internet Explorer 7 Mozilla FireFoxGoogle Startpagina

Ook google biedt de mogelijkheid om RSS Feeds te lezen via de zoekmachine website. Op Google's Persoonlijke Startpagina kun je RSS Feeds toevoegen die zich vervolgens tonen op het moment dat je naar google surft. Zo zie je snel van jouw favoriete websites de wijzigingen en kun je er meteen naartoe surfen. Klik hier voor een voorbeeld van Google's Startpagina in combinatie met RSS Feeds van Buurtschap de Berk.

Via onderstaande links kun je direct onze feeds toevoegen aan je Google Startpagina

Buurtschap de Berk - Nieuws RSS
Buurtschap de Berk - Agenda RSS
Buurtschap de Berk - Fotoalbums RSS
Buurtschap de Berk - Fotoalbums Reacties RSS
Buurtschap de Berk - Videoboek RSS
Buurtschap de Berk - Videoboek Reacties RSS
Buurtschap de Berk - Gastenboek Reacties RSS